Van Bronckhorst: "Iedereen is fit voor het duel met FC Groningen"

7 februari 2018, 14:42

Giovanni van Bronckhorst wil dat Feyenoord tegen FC Groningen herstel toont ten opzichte van de 1-0 nederlaag tegen VVV-Venlo. Die wedstrijd in Limburg stond centraal tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel van donderdagavond. Het verval in die wedstrijd ten opzichte van het bekerduel met PSV, de wissel van Nicolai Jørgensen en de verdedigers stonden centraal.

"Je weet dat er kritiek komt als je een wedstrijd verliest", begon de coach zijn perspraatje. "Met de kennis van nu, had ik anders gewisseld. Maar dat is achteraf makkelijk praten. Jørgensen zat niet in de wedstrijd, hij heeft geen kans gehad. Dus waren het normale wissels. Alleen als het verkeerd uitpakt, weet je dat er kritiek komt."

Net als Gio kreeg ook de achterhoede van Feyenoord veel kritiek te verduren. Verdienen Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden geen kans in het elftal? "We hebben gekeken naar de mogelijkheid om ze afgelopen maandag met Feyenoord 2 te laten meespelen tegen Heerenveen 2, maar die wedstrijd zat tussen de wedstrijd van zondag en die van donderdag in, dus dat was niet ideaal." Wel werd er hard getraind met het duo en ook met Robin van Persie. Iedereen is fit - ook Ridgeciano Haps, dus zijn er genoeg opties voor de oefenmeester, die zoals altijd geen mededelingen deed over de opstelling.

Tegenstander FC Groningen heeft meer personele problemen. Mede daarom verwacht Van Bronckhorst wellicht wel een beter Feyenoord dan in Limburg. "In een thuiswedstrijd is het sowieso makkelijker dan een verre uitwedstrijd", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen