Korotaev wil plannen met Roda alsnog bewerkstelligen

7 februari 2018, 07:44   Bijgewerkt: 7 februari 2018, 07:50

Aleksei Korotaev, de Russische aandeelhouder van Roda JC, staat er nog altijd voor open om de Limburgse club in zijn geheel over te nemen. Ook zijn doelstelling om op korte termijn Europees voetbal te halen, staat nog altijd overeind. Omdat zijn celstraf is omgezet in een boete, komt hier mogelijk een versnelling in.

"Hij wil eerst zijn naam gezuiverd hebben voordat hij verder gaat met zijn investeringen bij Roda JC", aldus woordvoerder Francois Gonin in De Telgraaf. "Zijn intentie is nog altijd om de meerderheid van de aandelen van Roda JC over te nemen. Zijn doelstellingen zijn nog altijd hetzelfde. Hij hoopt alles voor het einde van dit seizoen te kunnen regelen, zodat hij voor het voetbaljaar 2018/2019 eindelijk echt aan Roda JC kan bouwen."

De straf van drie jaar cel, die Korotaev boven het hoofd hing, is omgezet in een boete van 3.500 euro. De Rus kreeg een jaar geleden in Dubai een gevangenisstraf opgelegd omdat investeringsmaatschappij Helin International hem beschuldigde van het ondertekenen van een ongedekte cheque van 17,7 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen