Gisteren gemist: slechts boete voor Korotaev, Robben scoort

7 februari 2018, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 6 februari.

Waarom is Koeman de juiste man op de juiste plaats?

Met Ronald Koeman begint het Nederlands elftal aan een nieuwe hoofdstuk in de vaderlandse geschiedenis van het voetbal. Onder de 54-jarige kersverse bondscoach moet de voormalige nummer één van de wereld zich herpakken en opnieuw naar grote hoogte stijgen. Waarom is de Zaandammer volgens FCUpdate.nl de juiste man op de juiste plaats?

Youth League: Feyenoord door, Ajax verliest na penalty's

Feyenoord is doorgedrongen tot de achtste finales van de UEFA Youth League, de Champions League voor spelers tot 19 jaar. De Rotterdamse talenten wonnen in een play-off (één wedstrijd) na een spectaculaire slotfase met 2-3 bij het Slowaakse FC Nitra. Ajax slaagde er niet in het voorbeeld van Feyenoord te volgen: het verloor na penalty's van Paris Saint-Germain.

Celstraf Roda-investeerder Korotaev omgezet in boete

Roda JC-investeerder Aleksei Korotaev hoeft niet de gevangenis in. Zijn straf van drie jaar cel is omgezet in een boete van 3.500 euro. De Rus kreeg een jaar geleden in Dubai een gevangenisstraf opgelegd omdat investeringsmaatschappij Helin International hem beschuldigde van het ondertekenen van een ongedekte cheque van 17,7 miljoen euro.

Robben helpt Bayern met twee goals verder in DFB Pokal

Mede door twee doelpunten van Arjen Robben heeft Bayern München zonder problemen de halve finales van de DFB Pokal bereikt. De ploeg van coach Jupp Heynckes won bij de laatste acht met 0-6 van derdeklasser SC Paderborn.

Woensdagochtend uitspraak in beroepszaak rond Matavz

Tim Matavz krijgt woensdagochtend te horen welke straf hem wordt opgelegd wegens zijn elleboogstoot aan Denzel Dumfries in het duel met sc Heerenveen. De aanklager betaald voetbal wil de spits van Vitesse voor vijf wedstrijden onvoorwaardelijk schorsen.

Belangrijke uitslagen

PEC Zwolle - sc Heerenveen 3-2

Paderborn - Bayern München 0-6

Sochaux - Paris Saint-Germain 1-4

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen