Van 't Schip en Streppel op één lijn na Zwolle - Heerenveen

6 februari 2018, 23:40

Dankzij een goede eerste helft won PEC Zwolle dinsdag de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen met 3-2. De voormalig bekerhouder leidde bij rust al met 2-0. Na de pauze maakte Heerenveen wel twee goals, maar tussendoor scoorde Zwolle ook nog. Na afloop blikten coaches John van 't Schip (PEC Zwolle) en Jurgen Streppel (Heerenveen) terug op de persconferentie.

"Zij speelden de eerste helft niet goed, wij speelden heel goed", aldus Van 't Schip op het Twitterkanaal van PEC Zwolle. "Heerenveen wilde ons vastzetten, maar wij zaten er bovenop en maakten twee mooie goals. Na de rust lukte het niet om collectief druk te zetten, maar we maakten de 3-1 op een gunstig moment. Na wat mindere wedstrijden met blessures en rode kaarten hebben we vandaag onze rug gerecht."

"Wij waren in de eerste helft niet slecht. Wij waren namelijk verschrikkelijk slecht", begon Streppel zijn analyse. "Het leek helemaal nergens op! We wilden hoog druk zetten, maar waren de bal zo weer kwijt. In de tweede helft draaiden we het om, maar geven we het ook weer weg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen