Ajax zonder Wöber op bezoek bij 'koempels' Roda JC

6 februari 2018, 20:41
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber ontbreekt woensdag bij Ajax in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. De Oostenrijkse verdediger heeft afgelopen weekend in het duel met NAC Breda een flinke kneuzing aan de linkerenkel opgelopen. Naar verwachting kan Wöber komende zondag wel in actie komen tegen FC Twente.

Coach Erik ten Hag kan tegen Roda JC ook niet beschikken over Matthijs de Ligt. De verdediger is geschorst. Ten Hag laat Mitchel Bakker zijn debuut in de wedstrijdselectie maken. De 17-jarige verdediger begon het seizoen als speler van Ajax onder 19, maar speelde inmiddels al negen duels voor Jong Ajax in de Jupiler League en mocht onlangs met het eerste elftal mee op trainingskamp naar Portugal. Bakker is de zoon van oud-Ajacied Edwin Bakker.

"Roda JC is een ploeg die in de onderste regionen staat en de punten keihard nodig heeft. Het zal een duel op het scherp van de snede worden, dat is het daar altijd. Het zijn koempels, mijnwerkers. Die cultuur zullen ze ook altijd mee het veld op nemen", aldus Ten Hag op Ajax.nl. "Mentaliteit en karakter zullen het verschil gaan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen