PSV definitief zonder Van Ginkel: "Nemen geen risico's"

6 februari 2018, 13:54

PSV moet het woensdagavond zonder haar aanvoerder doen in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Marco van Ginkel was al even een twijfelgeval en trainer Phillip Cocu bevestigde op de persconferentie zijn absentie tegen de Kralingers. "We gaan kijken of Marco de volgende wedstrijd inzetbaar is. We nemen geen risico's met hem." Wie de captain vervangt, werd nog niet duidelijk. 

Net zoals vorige week - toen in de beker - moet PSV weer midweeks aantreden. "Midweekse wedstrijden moeten geen probleem zijn, je moet alleen wat beter op je rustverhouding letten", stelt Cocu. Toch wil hij de tegenstander niet onderschatten. "Ik vind dat Excelsior goed presteert. Ze spelen goed georganiseerd voetbal. Je ziet dat Mitchell van der Gaag (trainer van Exceslior, red.) ervaring heeft opgedaan in Portugal." 

Cocu liet zich ook nog even uit over aanstelling van Ronald Koeman als bondscoach. "Dat vind ik een prima keuze van de KNVB. Koeman is een coach met veel ervaring, zowel bij Nederlandse topclubs als in het buitenland. Hij is bovendien een trainer met een duidelijke visie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen