Duarte wil bij PSV blijven: "Heb plezier in het voetbal"

6 februari 2018, 09:15

Hij beschikt over een aflopend contract, maar Laros Duarte hoopt toch dat zijn toekomst bij PSV ligt. De twintigjarige middenvelder, die maandag de matchwinner was tegen MVV, heeft het namelijk goed naar zijn zin in Eindhoven.

"Iedereen in deze ploeg probeert zichzelf natuurlijk in de kijker te spelen en hoopt zo hoog mogelijk te komen, dat is nu eenmaal zo. PSV, de Eredivisie of waar dan ook. We hebben ook een gezamenlijk doel en dat gaat heel goed. Ik zou het mooi vinden als ik nog langer kan blijven, omdat ik me hier kan ontwikkelen en ook plezier in het voetbal heb", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Duarte nam maandag tegen MVV het enige doelpunt voor zijn rekening. Dat was zijn tweede goal dit seizoen. "We hadden in de tweede helft de nodige moeite om ze van de goal af te houden. Gelukkig hebben we de punten over de streep kunnen trekken. Ik heb zelf het gevoel dat ik er steeds beter in kom en voel me gewaardeerd en goed in dit team. Na twee lange blessureperiodes voel ik me op het veld steeds vrijer. De goal was een kwestie van kijken, goed kappen en schieten. Ik ben er echt blij mee."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen