Conte vreest niet voor ontslag: "Geef elke dag 120 procent"

6 februari 2018, 08:21

Het zijn zware tijden voor Antonio Conte. Afgelopen weekend verloor Chelsea met 0-3 van Bournemouth en maandag gingen The Blues bij Watford wederom hard onderuit: 4-1. De Italiaan zegt desondanks niet te vrezen voor ontslag.

De kritiek op Conte, die vorig seizoen kampioen werd en nu vierde staat met de ploeg, is in Engeland behoorlijk aangewakkerd. Hij zegt echter niet te vrezen voor ontslag. "Nee. Dat is niet mijn probleem. Ik probeer mijn werk doen en geef alles. Als dat voldoende is, dan is het genoeg. Zo niet, dan moet de directie iets anders besluiten. Ik vrees niet voor mijn baan, omdat ik elke dag 120 procent geef. Ik ben niet bang."

De Italiaan heeft het inmiddels wel gehad met de vragen over zijn toekomst, zegt hij tegen Sky Sports. "Het is lastig om elke keer te moeten antwoorden op vragen over ontslag", aldus de oefenmeester, die rustig blijft onder de moeilijke situatie. "Morgen is een nieuwe dag. Ik kan de Chelsea-coach zijn, of niet. Ik doe er alles aan om mijn baan goed te doen, maar de club moet beslissen."

Daryl Janmaat droeg maandag met een doelpunt bij aan de zware nederlaag van Chelsea. De verdediger van Watford nam in de 84ste minuut de 2-1 voor zijn rekening.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen