Janmaat jubelt: "We hebben Chelsea goed onder druk gezet"

5 februari 2018, 23:32

Daryl Janmaat maakte maandag zijn vierde doelpunt in de Premier League. Voor de tweede keer kwam de Nederlandse verdediger van Watford tot scoren tegen Chelsea. Vorig seizoen was dat niet voldoende voor een goed resultaat (4-3 verlies), maar met zijn meest recente treffer leverde hij een bijdrage aan de 4-1 thuiszege van zijn club tegen de regerend Premier League-kampioen.

Chelsea, dat na een half uur met tien man verder moest, kwam in de 82ste minuut via Eden Hazard terug tot 1-1. In de slotfase incasseerde de ploeg van manager Antonio Conte echter drie tegengoals. Janmaat was na een één-tweetje met Roberto Pereyra verantwoordelijk voor de belangrijke 2-1. "Ik weet dat ik kan scoren, ik heb het vorig seizoen ook al gedaan tegen Chelsea", aldus Janmaat tegen de BBC. "Dit is heel fijn, ik ben blij voor het team en dit is een heel belangrijke overwinning. We hebben Chelsea goed onder druk gezet, veel tweede ballen waren voor ons."

Uit de voorgaande vier competitieduels in dit kalenderjaar haalde Watford slechts twee punten. Door de winst op Chelsea staat het nu elfde, zes punten boven de rode streep. "Hier moeten we op voortborduren, want we willen zo snel mogelijk veilig zijn", besluit Janmaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen