Ajax -19 met sterke selectie in kraker tegen Paris SG

5 februari 2018, 18:05

John Heitinga, de trainer van Ajax onder 19, heeft voor de kraker tegen Paris Saint-Germain onder 19 van morgen (dinsdag) in de play-offs van de UEFA Youth League de beschikking over een sterke groep. Ajax meldt maandag dat Heitinga dispensatiespelers Kaj Sierhuis, Dani de Wit en Darren Sidoel aan de selectie heeft toegevoegd.

Ajax en Paris SG strijden op De Toekomst in Amsterdam in een play-off (één wedstrijd) om een plek in de achtste finales van de UEFA Youth League. Heitinga kijkt uit naar de Europese avond. "Ik heb vertrouwen in een goed resultaat. Een uitverkocht huis, dat helpt altijd", zegt de voormalig Oranje-international op Ajax.nl over het treffen met Paris SG.

De selectie van Ajax onder 19: Issam El Maach, Jasper ter Heide, Darren Sidoel, Boy Kemper, Mitchel Bakker, Ryan Gravenberch, Ché Nunnely, Dani de Wit, Kaj Sierhuis, Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang, Nick Plomper, Sergino Dest, Saku Ylätupa, Victor Jensen, Danilo Pereira, Sebastian Pasquali, Jurriën Timber en Daan Reiziger.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen