Veelbesproken Piqué maand aan de kant bij Barcelona

5 februari 2018, 13:35

Gerard Piqué kan de komende vier weken niet in actie komen voor FC Barcelona. De centrumverdediger raakte zondag geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Espanyol die in een 1-1 gelijkspel eindigde.

De Spanjaard maakte zondag de gelijkmaker, maar werd in het vervolg van de wedstrijd hard geraakt door verdediger Gerard Moreno. Daarvan zal hij een maand moeten herstellen. Daardoor staat het eerste Champions League-duel met Chelsea ook op de tocht voor de verdediger. De return, die in maart wordt gespeeld, lijkt hij wel te halen. De competitiewedstrijden Getafe, Eibar, Girona en Las Palmas, mist hij sowieso. Ook het bekerduel met Valencia gaat aan zijn neus voorbij.

Piqué raakte zondag in opspraak vanwege zijn handgebaren na de gelijkmaker. In recente interviews noemde Pique de rivaal telkens 'Espanyol Cornella', verwijzend naar het onderkomen van Espanyol. Deze gemeente is opgeslokt door de Catalaanse hoofdstad. Door zijn opmerkingen werd Pique zondag constant uitgefloten. Na het maken van de gelijkmaker haalde hij zijn gram (foto). "Respectloos? Respectloos is dat ze mij veroordelen als ik de club Espanyol de Cornella noem", zei hij. "Het is respectloos als mijn familie wordt beledigd. Dit (het gebaar, red.) was het laatste wat ik kon doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen