Groningen geeft voetbalzoons Fandi Ahmad een kans in de jeugd

5 februari 2018, 10:27   Bijgewerkt: 5 februari 2018, 10:50

FC Groningen gaat de zoons van voetballegende Fandi Ahmad een kans geven. De twintigjarige Irfan en zijn achttienjarige broertje Ikhsan krijgen de kans om in de jeugdopleiding van de Groningers hun kunsten te laten zien. Begin maart wordt het duo op Schiphol verwacht.

Dat vertelt Henk de Haan, hij behartigt de belangen van de zoons Ahmad, in het Dagblad van het Noorden. "De jongens hebben in Singapore eerst twee jaar in de National Service, het leger, moeten dienen. Die periode zit erop. Ik heb contact opgenomen met FC Groningens technisch manager Ron Jans om de komst van de Fandi's mogelijk te maken. Die verwees me door naar hoofd jeugdscouting Peter Moltmaker. Hij heeft filmpjes bekeken van de jongens en ze door de internationale scoutingssystemen gehaald en vervolgens het licht op groen gezet."

Overigens is er voor het rondkomen van de overgang naar Nederland nog wel wat geld nodig. De Haan is bezig met een crowdfunding. De derde zoon van Fandi, tevens één met veel talent, speelt in de jeugdopleiding van Leeds United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen