Gisteren gemist: Ziyech is gefluit zat, Seedorf op weg naar Spanje

5 februari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 4 februari.

'Seedorf wordt nieuwe trainer van noodlijdend Deportivo'

Clarence Seedorf gaat tekenen bij Deportivo La Coruna. Dat melden Spaanse media zondag. De 41-jarige Nederlander moet Los Turcos in La Liga zien te houden. Cristobal Parralo werd zaterdag de laan uitgestuurd vanwege de aanhoudende tegenvallende resultaten.

Ziyech: "Ik ben ook maar een mens, maar het was niet slim"

Hakim Ziyech wil zijn handgebaren niet goed praten, maar was de fluitconcerten aan zijn adres zat. Volgens de spelmaker liet hij zich zondag tegen NAC Breda zijn emoties gaan toen de fans van Ajax hem uitfloten. "Ik ben ook maar een mens, maar het was niet slim."

Veltman keurt gebaren Ziyech af: "Dat is gewoon niet goed"

Joël Veltman keurt de gebaren van Hakim Ziyech naar het Ajax-publiek af. De spelmaker zocht tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (2-1) met handgebaren de confrontatie met de eigen aanhang. Dit als reactie op fluitconcerten, onder andere aan zijn adres, in de Amsterdam Arena.

Van Dijk eindigt als schlemiel in spektakelstuk tegen Spurs

Virgil van Dijk is de schlemiel geworden in de Premier League-clash tussen Liverpool en Tottenham Hotspur (2-2). De duurste verdediger ter wereld veroorzaakte in blessuretijd een strafschop en gaf daarmee de zege van Liverpool uit handen in een slotfase die om te smullen was.

Barcelona houdt punt over aan waterballet tegen Espanyol

FC Barcelona is in de verhitte, maar kletsnatte stadsderby tegen Espanyol blijven steken op een gelijkspel (1-1). De koploper begon zondag zonder Lionel Messi. In de tweede helft moest La Pulga toch van de bank om een resultaat over te houden aan het duel met Espanyol.

Belangrijke uitslagen:

Ajax - NAC Breda 3-1

Liverpool - Tottenham Hotspur 2-2

Benevento - Napoli 0-2

Atlético Madrid - Valencia 1-0

AS Monaco - Olympique Lyon 3-2

Club Brugge - Charleroi 3-3

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen