Serie A: Juventus haalt hard uit, Milan morst punten

4 februari 2018, 17:06

Juventus heeft zondag hard uitgehaald in de Serie A. De Oude Dame gaf Sassuolo een pak slaag: 7-0. Ook Atalanta won en profiteerde zo van het puntenverlies van AC Milan op bezoek bij Udinese (1-1).

Juventus – Sassuolo 7-0

Juventus was na één helft al klaar met Sassuolo. Uitblinker was Sami Khedira, die de 2-0 en 3-0 voor zijn rekening nam. De 4-0 van Miralem Pjanic in de 38ste minuut bereidde de Duitser zelf voor. In de negende minuut had Alex Sandro de score geopend tegen de nummer veertien van de Serie A. Ook na rust kwam Sassuolo niet in het spel voor. Gonzalo Higuain verzorgde in de tweede helft een onvervalste hattrick.

Atalanta - Chievo 1-0

Met Hans Hateboer en Marten de Roon in de basis, boekte Atalanta een minimale zege. Gianluca Mancini zorgde een kwartier voor tijd voor opluchting bij de thuisploeg. Door de overwinning is Atalanta AC Milan voorbij in de Serie A.

Udinese - AC Milan 1-1

AC Milan morste voor de eerste keer in 2018 punten. De Rossoneri begonnen op bezoek bij Udinese uitstekend met een wereldgoal van Suso, die van een meter of dertig en via de onderkant van de lat raak schoot. Milan gaf de wedstrijd in de tweede helft uit handen na een tweede gele kaart voor Davide Calabria. Udinese kwam op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Gianluigi Donnarumma.

Overige uitslagen:

Bologna - Fiorentina 1-2

Cagliari - SPAL 2013 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen