Spoorboekje: Jong Ajax ruikt koppositie, aanstelling Seedorf?

5 februari 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 5 februari.

Nieuws

{image[294308][right-half][]}Seedorf op weg naar Spanje

Clarence Seedorf is een belangrijke kandidaat om de trainersvacature bij Deportivo La Coruna in te vullen. Volgens Spaanse media gaat hij de ontslagen Cristobal Parralo opvolgen. Waar rook is, is vuur in dit geval. Volgt vandaag de officiële bekendmaking?

Wedstrijden

Watford - Chelsea (21.00 uur)

Chelsea sluit maandag de 26ste speelronde in de Premier League af met een uitwedstrijd tegen Watford. Op papier geen al te lastige wedstrijd, maar de ploeg van Antonio Conte verloor afgelopen speelronde met 0-3 van AFC Bournemouth. Gaat Chelsea zich revancheren of weet Watford de punten in eigen huis te houden?

Lazio - Genoa (20.45 uur)

Het Lazio van Stefan de Vrij gaat maandagavond op bezoek bij Genoa. Omdat nummer vier Internazionale dit weekend gelijkspeelde, kan Lazio op de ranglijst een gaatje slaan. Genoa is op plek vijftien echter nog niet volledig verlost van degradatiezorgen en zal Lazio dan ook graag punten willen afsnoepen.

Jong Ajax - Helmond Sport (20.00 uur)

Na de nederlaag van NEC Nijmegen afgelopen vrijdag kan Jong Ajax de nieuwe koploper van de Jupiler League worden. Dan moet er op De Toekomst wel gewonnen worden van Helmond Sport, dat momenteel de nummer achttien op de ranglijst is.

Voetbal op TV

20.00 uur: Jong Ajax - Helmond Sport, FOX Sports 1, live verslag van het Jupiler League-duel

20.55 uur: Watford - Chelsea, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

21.50 uur: Jupiler League op Maandag, FOX Sports 1, samenvattingen van de Jupiler League-duels

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen