Niemeijer na puntendeling: "Fases dat we slap spelen"

4 februari 2018, 09:25

Heracles Almelo speelde zaterdagavond met 1-1 gelijk tegen ADO Den HaagReuven Niemeijer was trefzeker en dat betekende alweer zijn achtste treffer van het seizoen. De middenvelder was blij met zijn doelpunt, maar baalde wel van de mindere fases van Heracles.

Heracles kwam in de eerste helft op achterstand tegen ADO en Niemeijer tekende vlak na rust voor de gelijkmaker. "Alles aan die aanval was goed. De combinaties tussen Vincent Vermeij en Brandley Kuwas waren precies goed met de juiste snelheid en richting. Vincent legde de bal zo neer dat ik alleen nog maar binnen hoefde te schieten. Een hele mooie aanval", blikt de doelpuntenmaker terug op de website van Heracles.

Het begin van Heracles tegen ADO was niet bijzonder goed en de club uit Almelo kreeg dan ook direct enkele kansen tegen. "We hebben wel vaker fases dat we slap spelen. Dat moet eruit", stelt Niemeijer, die vond dat er meer in had gezeten voor zijn ploeg. "Ik sta hier wel met een teleurgesteld gevoel. Na de 1-1 had ik het idee dat we het initiatief in deze wedstrijd hadden overgenomen en dat we dit gingen winnen. Het is jammer dat dat niet is gelukt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen