Real geeft kort voor tijd zege uit handen tegen Levante

3 februari 2018, 22:35   Bijgewerkt: 3 februari 2018, 22:42

Real Madrid heeft in de slotfase een 1-2 voorsprong uit handen gegeven op bezoek bij Levante. Dankzij een late treffer van invaller Isco leek Real drie punten te gaan pakken, maar enkele minuten voor tijd maakte Levante toch nog de gelijkmaker.

Real Madrid kende een goede start tegen Levante. Al na elf minuten kopte Sergio Ramos een corner van Toni Kroos tegen de touwen. De ploeg van Zinedine Zidane had de score vervolgens verder uit moeten breiden, maar kreeg vlak voor rust het deksel op de neus. Emmanuel Boateng tekende voor de gelijkmaker.

Na rust had Real vervolgens bijzonder veel moeite om een opening te vinden in de defensie van Levante. Na iets meer dan een uur spelen bracht Zidane Isco voor Gareth Bale. Dat bleek een goede zet want enkele minuten voor tijd zorgde de invaller op aangeven van Karim Benzema voor de bevrijdende 1-2. Toch wist Real ook nu geen stand te houden. Met nog twee minuten te spelen maakte Giampaolo Pazzini de 2-2.

Real Madrid zakt door het gelijkspel naar plek vier op de ranglijst. Het verschil met nummer drie Valencia bedraagt één punten. Die ploeg komt zondag echter nog wel in actie.