El Ghazi met Lille onderuit tegen koploper PSG

3 februari 2018, 18:47   Bijgewerkt: 3 februari 2018, 18:56

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond een 0-3 zege geboekt op bezoek bij Lille. De Franse koploper kwam kort voor rust al op voorsprong, maar wist de score pas in de slotfase verder uit te breiden. Door de zege is het verschil met nummer twee Olympique Marseille weer elf punten.

Bij Lille begon Anwar El Ghazi, die afgelopen week als invaller tegen RC Strasbourg belangrijk was met een doelpunt en een assist, in de basis. Lille leek de eerste helft stand te houden, maar het ging kort voor rust toch nog mis. In de laatste minuut van de eerste helft kwam PSG op voorsprong. Yuri Berchiche tekende voor de openingstreffer. 

In de tweede helft was PSG vervolgens de bovenliggende partij. Toch kwamen de bezoekers pas laat tot scoren. In de 77ste minuut zorgde Neymar uit een vrije trap voor de 0-2. Het slotakkoord was vervolgens voor Giovani Lo Celso. Hij bepaalde de einstand op 0-3.

Daardoor behoudt PSG een voorsprong van elf punten op Olympique Marseille, dat vrijdag al met 6-3 won van FC Metz. Lille staat op de zeventiende plek net boven de degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen