Batshuayi zeer gelukkig na debuut: "Doel is Champions League"

3 februari 2018, 11:28   Bijgewerkt: 3 februari 2018, 11:34

Michy Batshuayi kon zijn geluk niet op na zijn droomdebuut vrijdagavond. Tegen 1. FC Köln was de aanvaller die overkwam van Chelsea tweemaal trefzeker en hij gaf een assist. "Mijn doel is om bij Dortmund de zeges aan elkaar te blijven rijgen", aldus de spits.

In een reactie na het duel ging hij in op zijn overgang vanuit Engeland en eerste speelminuten. Trainer Peter Stöger stelde hem meteen op. "Ik heb de voorbije twee dagen geprobeerd mij op de wedstrijd te concentreren", aldus Batshuayi. "Het was goed, maar ik wil altijd nog beter doen. Ik had nog meer kunnen scoren."

De doelstelling die de aanwinst heeft, is duidelijk. "We willen zo hoog mogelijk eindigen om volgend seizoen in de Champions League te kunnen spelen." Toch was niet alleen dat de reden dat de Belg koos voor Borussia koos: "Zwart en geel zijn mijn lievelingskleuren, want ik ben fan van Batman en Spongebob."

Op het clubkanaal op Twitter van BVB stond het eerste interview van de aanvaller na het duel met Köln al in volmaakt Duits. Reden voor de spits om er een grapje over te maken:

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen