Leicester-coach steunt Mahrez ondanks vier dagen afwezigheid

3 februari 2018, 09:35   Bijgewerkt: 3 februari 2018, 09:40

Riyad Mahrez liep op de slotdag van de transferwindow een overgang naar Manchester City mis. Mede door die teleurstelling meldde de aanvaller zich vervolgens vier trainingen op rij niet bij The Foxes. Toch wil manager Claude Puel zijn sterspeler niet meteen veroordelen.

"Ik hoop dat Riyad zijn hoofd kan leegmaken en vervolgens bij ons terugkomt. Hij is een waardevolle speler voor ons", liet de manager weten in aanloop naar het duel met Swansea City van zaterdagmiddag in de Premier League.

De teleurstelling bij Mahrez komt mede vanwege het feit dat Leicester zo'n honderd miljoen euro voor hem wilde hebben. "Na een tijdje zal hij sowieso terugkomen bij ons. Riyad is onze vriend. De staf en de spelers zullen er alles aan doen om hem te helpen. Hij heeft een goede mentaliteit", aldus Puel. "Hij is een prettige jongen in het team. Ik respecteer hem."

Sinds het kampioenschap met Leicester City, toen hij bovendien tot 'Speler van het Jaar' werd verkozen, staat de 26-jarige Algerijn in de belangstelling van meerdere topclubs. Tot een overgang kwam het echter nog niet.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen