Jørgensen acht zichzelf klaar voor de stap naar Premier League

Jørgensen acht zichzelf klaar voor de stap naar Premier League

3 februari 2018 – De transfer van Nicolai Jørgensen naar Newcastle United mag deze winter dan wel zijn afgeketst, toch blijft uitkomen in de Premier League het doel van de Feyenoord-aanvaller. "Ik heb Newcastle United uit mijn hoofd gezet, maar het blijft een droom om ooit nog in de Premier League te spelen."Omdat er zo veel ontwikkelingen speelden op transfergebied, waren de wedstrijden tegen PSV en ADO Den Haag, beide werden winnend afgesloten, best moeilijk voor de aanvaller. "Ik heb geprobeerd me maximaal te focussen en dat is aardig gelukt, al zeg ik het zelf. Jammer genoeg werd mijn treffer afgekeurd na tussenkomst van de videoscheidsrechter, maar buitenspel blijft buitenspel", aldus de spits, over zijn afgekeurde goal tegen PSV, in De Telegraaf.

Over de teleurstelling van het mislopen van een miljoenentransfer is hij overigens alweer heen. "Zolang ik hier voetbal, zal ik alles geven voor deze club. Als ik hard blijf werken, komt er vanzelf weer een club. Ja, ik denk dat ik klaar ben voor een stap naar de Premier League. Al zal ik het ter plekke moeten bewijzen."

Jørgensen kwam in 2016 over van FC Kopenhagen en werd in zijn eerste seizoen meteen kampioen in Rotterdam-Zuid. Eerder kwam hij uit voor 1. FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen en Akademisk BK. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 6 juli 2020

  2. zondag 5 juli 2020

  3. zaterdag 4 juli 2020