Fraser over afgekeurde goal: "Scheidsrechter is er ziek van"

2 februari 2018, 23:10   Bijgewerkt: 2 februari 2018, 23:16

Henk Fraser was gedeeltelijk tevreden met het optreden van zijn ploeg in de wedstrijd tegen FC Groningen. In de eerste helft genoot hij bij tijd en wijle van Vitesse, na de rust was het minder. Hij vond dat zijn formatie de onterecht afgekeurde goal van Guram Kashia had moeten goedmaken. 

"Wij hebben in de stand een inhaalslag te maken in de Eredivisie, we moeten zelf winnen en hopen dat andere ploegen punten laten liggen", vertelde de trainer na het met 2-0 gewonnen duel tegenover FOX Sports. "En het andere doel is om het publiek te vermaken. Dat is de eerste helft goed gelukt, de tweede minder."

In de pauze had Vitesse er al twee goals in liggen, al hadden dat er drie moeten zijn. De kopbal van Kashia was ver over de doellijn, maar arbiter Reinold Wiedemeijer oordeelde anders en keurde geen goal toe. "Een foutje van de scheidsrechter. Maar goed, wij hebben er de tweede helft ook geen bijgemaakt. Dat is een foutje van ons. Zij zijn er ook ziek van als ze een foutje maken, wij ook. Jammer voor beide partijen."

Mede door die beslissing kwam de overwinning van Vitesse zelfs nog even in gevaar, vond Fraser. "We hadden volledige controle. Maar we hadden desondanks twee tegengoals moeten krijgen. Daar kwamen we goed weg. We hebben nagelaten het voortijdig te beslissen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen