Faber baalt van gemiste kansen: "Dan kun je nog iets bereiken"

2 februari 2018, 22:53   Bijgewerkt: 5 februari 2018, 10:45

Ernest Faber baalde van de nederlaag van zijn FC Groningen op bezoek bij Vitesse. Volgens de coach was dat namelijk zeker te vermijden, als zijn ploeg beter was omgegaan met de grote kansen die het kreeg. Aanvallers Tom van Weert en Lars Veldwijk kregen de bal, ondanks grote kansen, niet achter doelman Remko Pasveer.

Daarmee werd de afwezigheid van smaakmaker Mimoun Mahi pijnlijk duidelijk. Bovendien toonden de Groningers zonder hem wel heel weinig branie. "We waren te eerbiedig voor Vitesse", oordeelde Faber tegenover FOX Sports. "In de eerste helft hadden we het erg moeilijk. We gaven de doelpunten vroeg in de wedstrijd veel te makkelijk weg."

Dus leek het duel met de rust al gespeeld gezien de 2-0 voorsprong van Vitesse. Toch had het zomaar nog spannend kunnen worden. "Via Tom en Lars krijgen we twee goede kansen", wist Faber. Die moeten echt zitten, want dan kan je nog iets bereiken."

Wel zag de oefenmeester dat zijn ploeg in de tweede helft wat meer aan voetballen toekwam in Arnhem dan voor de rust. "Daarom waren de vroege tegengoals ook zonde. Daarna gingen we voetballen en dan kan krijgen we ook goede kansen." Punten leverde dat echter niet op, bovendien zag Faber de jong Ludovit Reis uitvallen met op het oog een zware knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen