Kondogbia doet boekje open over werkwijze van Frank de Boer

2 februari 2018, 20:33   Bijgewerkt: 2 februari 2018, 20:41

Frank de Boer heeft een flinke schop na gekregen van Geoffrey Kondogbia. De middenvelder, die alweer vertrokken is bij Internazionale dat veertig miljoen voor hem betaalde, doet een boekje open over het tijdperk van de Nederlandse coach in Milaan.

"Destijds was ik zeer geïrriteerd en ging ik meteen naar huis na de training. Daar kalmeerde ik pas weer", blikt hij terug tegenover So Foot. "Vervolgens kwam De Boer tijdens de persconferentie weer met leugens over dat ik me niet zou gedragen. Dat maakte me echt boos."

Ook onderling contact deed de band niet meer herstellen. "Ik houd niet van ruzie maken met mensen. Een dag later belde hij om zijn opmerkingen toe te lichten. De Boer wilde een statement maken richting de groep, zei hij. Ik hoefde het niet te horen."

Volgens Kondogbia was hij niet de enige speler die moeite had met de aanpak van De Boer. "De dag voor de eerste wedstrijd in de Serie A had hij een bespreking, alleen met de basiself. Dat bracht hem meteen al in een moeilijke positie bij de andere spelers in de groep." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen