"Als Feyenoord kansen had benut, deden ze mee in de titelstrijd"

2 februari 2018, 18:49

VVV-Venlo trainer Maurice Steijn verwacht zondagmiddag een heel zware opgave in eigen huis tegen Feyenoord. Hoewel er in de heenwedstrijd een knap gelijkspel werd geboekt in het hol van de leeuw, rekent de coach zich vooralsnog niet rijk.

"Feyenoord is een goede ploeg hoor", realiseert de trainer zich op de clubsite. "Als ze hun kansen ook maar iets beter benut hadden, hadden ze nog volop meegedaan voor het kampioenschap." Het missen van kansen was in de eerste ontmoeting van dit seizoen tussen beide ploegen ook het geval, waardoor VVV een punt stal in Rotterdam.

Met de komst van Romeo Castelen en het helemaal fit geraken van Danny Post en Johnatan Opoku nemen de opties voor Steijn met de week toe. "We hebben in verschillende varianten getraind. We kunnen zomaar mensen inpassen in onze basis. Ik ga goed bekijken hoe ik denk het beste resultaat te kunnen behalen tegen Feyenoord."

Dat verdediger Moreno Rutten in de basis start, lijkt niet het geval te worden. Volgens Steijn is het risico met hem te groot, zeker omdat hij de hele week nog apart trainde. "Moreno zal alleen starten als dat verantwoord is. Ik wil het risico vermijden dat hij langer uit de roulatie is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen