PEC Zwolle met gehavende selectie naar koploper PSV

2 februari 2018, 15:30

PEC Zwolle kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen koploper PSV niet beschikken over Bram van Polen, Mustafa Saymak,  Ryan Thomas en Diederik Boer. Laatstgenoemde is na zijn rode kaart tegen AZ voor één duel geschorst, de drie anderen kampen met een blessure.

"Voor Bram is het afwachten of hij de wedstrijd tegen Ajax (op zondag 18 februari, red.) haalt. Bij Ryan en Mustafa is het kijken van dag tot dag", aldus PEC Zwolle-coach John van 't Schip tegen De Stentor. Mogelijk dat Thomas en Saymak komende dinsdag wel weer inzetbaar zijn tegen sc Heerenveen. "En als ze dat toch niet halen, verwacht ik ze in Utrecht (op zaterdag 10 februari, red.) erbij."

Ook Ruben Ligeon (hamstring) is tegen PSV afwezig, maar Van 't Schip verwacht hem niet zes tot acht, maar 'slechts' twee tot drie weken kwijt te zijn. Queensy Menig, die eerder deze week terugkeerde bij Zwolle, zit voor het treffen in Eindhoven wel bij de PEC-selectie. Hij kan echter nog geen negentig minuten in actie komen.

Eerder dit seizoen verloor Zwolle voor eigen publiek door een late tegengoal met 0-1 van PSV. "Ze hebben een ploeg die er tot de laatste minuut bij blijft", analyseert Van 't Schip de tegenstander. "Het lijkt tegen PSV alsof je aardig aan het voetballen bent, maar daarin schuilt ook het gevaar. Bij balverlies van ons zijn ze heel goed in de omschakeling, dan kunnen ze met veel mensen voor het doel komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen