Spoorboekje: Verbeek naar bekend terrein, debuut 'Auba'?

3 februari 2018, 07:00   Bijgewerkt: 2 februari 2018, 23:49

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 3 februari.

Nieuws

Presentatie van de Koeman

Volgens diverse media zou Ronald Koeman gisteren (vrijdag) al gepresenteerd zijn door de KNVB, maar aangezien dat nog niet gebeurd is, kan het bijna niet anders dat de bevestiging van de nieuwe bondscoach ergens vandaag (zaterdag) volgt. Wie worden de assistenten, hoelang loopt het contract, wat zijn de eerste woorden als keuzeheer van Oranje? 

Specials

{image[320002][right-half][]}Transferweekje

Door het sluiten van de transferwindow is afgelopen transferweek niet samen te vatten in een rubriekje en is bovendien via alle andere kanalen nagenoeg alles al verteld. Dus richt FCUpdate.nl zich in deze editite van het Transferweekje op de transfers die deze week níet rondkwamen en waar van we in de (nabije) toekomst wellicht nog het een en ander gaan horen. Onder maar Amin Younes en Davy Klaassen komen langs. 

Wedstrijden

sc Heerenveen - FC Twente (18.30 uur)

Met FC Twente keert Gertjan Verbeek vanavond terug bij de club waar hij jarenlang als speler en trainer actief is geweest: sc Heerenveen. De Tukkers bereikten deze week ten koste van diens provinciegenoot SC Cambuur de halve finale van de KNVB Beker, maar wonnen in de Eredivisie slechts één van hun laatste elf duels. Lukt het Verbeek wel op bekend terrein en verslaat hij wederom een Friese ploeg?

Bekijk alle wedstrijden in de Eredivisie

{image[315041][right-half][]}Arsenal - Everton (18.30 uur)

Op hetzelfde tijdstip als sc Heerenveen - FC Twente begint in het Emirates Stadium het treffen tussen Arsenal en Everton. De grote vraag luidt: spelen de Londenaren mét of zónder Pierre-Emerick Aubameyang? De goalgetter uit Gabon, die door Borussia Dortmund na het debuut van Michy Batshuayi al niet meer gemist wordt, kwam deze week voor 64 miljoen euro over van Borussia Dortmund. Qua transferbedrag een clubrecord voor Arsenal, maar is vanwege griep een twijfelgeval voor de partij tegen Everton.

Bekijk alle wedstrijden in de Premier League

Levante - Real Madrid (20.45 uur)

Is Real Madrid aan de beterende hand? De laatste twee duels in La Liga leverden dikke zeges op tegen Deportivo (7-1) en Valencia (1-4), maar tussendoor werd het in de Copa del Rey wel uitgeschakeld door laagvlieger CD Leganés. Vanavond wacht Real, dat maar liefst zestien verliespunten meer heeft dan koploper FC Barcelona, op visite bij Levante de volgende test.

Bekijk alle wedstrijden in de Primera Division

Voetbal op tv

13.30 uur: Burnley - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

15.25 uur: FSV Mainz 05, FOX Sports 2, live verslag van het Bundesliga-duel

16.00 uur: Manchester United - Huddersfield Town, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

18.30 uur: sc Heerenveen - FC Twente, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

18.30 uur: Arsenal - Everton, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

19.45 uur: PSV - PEC Zwolle, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

20.45 uur: Heracles Almelo - ADO Den Haag, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

20.45 uur: Levante - Real Madrid, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel

22.25 uur: NOS Studio Sport Eredivisie, NPO 1, samenvattingen van de Eredivisie-wedstrijden

23.30 uur: Match of the Day, BBC One, samenvattingen van de Premier League-duels

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen