Cocu verwacht dat bekerechec geen gevolgen heeft voor PSV

2 februari 2018, 16:02

Na de midweekse bekernederlaag tegen Feyenoord moet de knop snel weer om bij PSV, dat zaterdagavond tegen PEC Zwolle speelt. Trainer Phillip Cocu verwacht dat zijn ploeg over de teleurstelling heen is en is blij dat zijn team weer kan spelen in eigen stadion.

"Het is heerlijk om weer in een vol Philips Stadion te spelen", zegt Cocu, die na drie uitduels eindelijk thuis gaat spelen met zijn team. "Het was een pittig begin. Zeker de spelers kijken enorm uit naar de eerste thuiswedstrijd van dit jaar. De manier waarop wij thuis spelen is aanvallend. Daar komt geen verandering in. Enkel winst telt."

Cocu hoopt dat de 2-0 nederlaag bij Feyenoord in de beker geen gevolgen heeft voor de mentale staat van zijn ploeg. "Ik verwacht dat de groep zich over de teleurstelling heen kan zetten. De uitschakeling is een tik, want de honger naar een prijs is heel groot. Aan de andere kant kun je die teleurstelling heel makkelijk omzetten richting de competitie. We staan bovenaan, hebben een voorsprong en willen het seizoen eindigen met een prijs."

De trainer beschikt over een fitte selectie. Alleen aanwinst Maximiliano Romero is er niet bij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen