[ENGELAND] Van Dijk op CL-lijst, debuut Aubameyang onzeker

2 februari 2018, 14:13

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Liverpool schrijft Van Dijk in voor CL

Liverpool heeft Virgil van Dijk ingeschreven voor de knock-outfase van de Champions League. De oud-speler van FC Groningen verruilde Southampton afgelopen maand voor 84,5 miljoen euro voor The Reds, waarmee hij de duurste verdediger en Nederlandse voetballer ooit werd. Liverpool, dat in de achtste finales van het toernooi FC Porto treft, heeft ook Nathaniel Clyne en Danny Ings op de CL-lijst gezet en de in januari vertrokken Philippe Coutinho, Daniel Sturridge, Marko Grujic en Jon Flanagan uitgeschreven. (Clubwebsite)

Debuut Aubameyang op de tocht

Arsenal nam Pierre-Emerick Aubameyang deze week over van Borussia Dortmund, maar het is nog onzeker of de spits dit weekend al zijn debuut kan maken voor The Gunners. De spits uit Gabon is grieperig, zo bevestigde manager Arsene Wenger vrijdag op de persconferentie. Henrikh Mkhitaryan begint waarschijnlijk in de basis. "Dat denk ik wel", aldus Wenger. (Persconferentie)

Fysieke malheur Lallana

Bij Liverpool geldt Adam Lallana als onzekerheid voor de kraker tegen Tottenham Hotspur. De middenvelder miste de laatste twee duels vanwege een spierblessure en staat dit seizoen op pas zeven optredens. Jürgen Klopp neemt waarschijnlijk pas zondag een beslissing over het al dan niet meespelen van de Engelsman. (Sky Sports)

Zware blessure Defour

Er is nog meer blessurenieuws uit de Premier League te melden. Burnley-middenvelder Steven Defour kampt met een zware knieblessure en zal binnenkort een operatie moeten ondergaan. De Belg zal daarna maanden buitenspel staan en ziet daardoor ook het WK in het geding komen. (Clubwebsite)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen