De Boer richt pijlen op Bundesliga: "Zeer interessant"

2 februari 2018, 08:22

Frank de Boer ziet het wel zitten om in de Bundesliga aan de slag te gaan. De 47-jarige clubloze hoofdtrainer werkte al in de Eredivisie, de Serie A en de Premier League en zou daar graag de Duitse competitie aan toevoegen. Dat zegt hij in gesprek met Sport Bild.

De Nederlander geeft aan dat hij aanbiedingen heeft gehad van Duitse teams. "Ja, ik heb aanbiedingen gehad van Bundesliga-clubs", zegt De Boer. "Mijn Duits is echter niet goed genoeg en het is zeer belangrijk om de taal goed te spreken. Toch vind ik de Bundesliga zeer interessant. Ik kan me goed voorstellen dat ik daar nog ga werken."

Een andere oud-Ajax-trainer, Peter Bosz, werd onlangs ontslagen bij Borussia Dortmund. "Zijn start was zeer positief", weet De Boer. "Maar hij werkte bij een grote club en daar draait het om het kampioenschap. Dat heb ik zelf bij Internazionale ook ervaren. Als de resultaten tegenvallen, sta je als trainer machteloos."

De Boer werd zelf in september 2017 ontslagen bij Crystal Palace, waar hij slechts vier Premier League-duels op de bank had gezeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen