Hake hoopt op 'mooie avond' tijdens debuut als Cambuur-coach

1 februari 2018, 17:56

René Hake staat vrijdagavond voor zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van SC Cambuur. De coach heeft veel vertrouwen in zijn dienstverband in Leeuwarden en hoopt op een goed debuut tegen Go Ahead Eagles.

"Het was af en toe nog even goed kijken, maar ik ken inmiddels alle namen van de selectie", vertelt de coach op de clubsite. "Ik ben positief verrast wat betreft de frisheid en gretigheid van de jongens. Er zat veel schwung in en het straalt in alles plezier uit. Dat is mooi om te zien."

Niet alleen Hake werd tegen het einde van de transferwindow gepresenteerd door Cambuur, ook spelers Daniel Crowley en Kenny Teijsse (beiden overigens voormalig Go Ahead-speler) werden nog aangetrokken door de Leeuwarders. Hake: "Daniel is topfit en zit ook direct bij de selectie. Hij kan zeker minuten maken. Met Kenny is dat een ander verhaal, die heeft nog iets meer tijd nodig en zit er nog niet bij."

De nieuwe trainer hoopt in elk geval op een mooie sfeer in Leeuwarden. "Wij moeten uitgaan van eigen kracht, we spelen thuis. De sfeer is hier altijd fantastisch en dat moeten we met ons spel ook afdwingen. Of ik uitkijk naar mijn debuut? Ja, natuurlijk. Ben ook blij dat het hier in eigen stadion is. We gaan er een mooie avond van maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen