Brands geeft duidelijkheid over de transferperiode van PSV

1 februari 2018, 16:01   Bijgewerkt: 1 februari 2018, 17:43

Marcel Brands heeft het de laatste dagen van de transfermarkt erg druk gehad vanwege de linksbackpositie. De Eindhovenaren dachten uiteindelijk Lumor Agbenyenu (Portimonense) op huurbasis binnen te hebben, maar hij kwam niet. Verder kon Joshua Brenet nog vertrekken, maar hij ging juist niet. 

"Het was een beetje een vreemde situatie, ook omdat eigenaar van de club ook de agent van Agbenyenu was", vertelde Brands tijdens een bijeenkomst om de transferperiode te duiden. Toch ging de overgang van de verdediger goede kant op, mede omdat Jaïro Riedewald (Crystal Palace) onhaalbaar bleek: "Eigenlijk was alles in kannen en kruiken."

Maar zo ver kwam het niet. Want hoewel PSV de Ghanees stond op te wachten op het vliegveld, kwam hij uiteindelijk niet. Hij bleek niet in het vliegtuig naar Eindhoven te zijn gestapt, maar was onderweg richting Sporting Lissabon. Brands: "Zij konden hem wél een langdurig contract aanbieden."

Geld

Door de mislukte komst van Agbenyenu mocht ook Joshua Brenet niet meer naar Sevilla trekken. Al was dat volgens Brands sowieso een moeilijke transfer geworden, aangezien de Spanjaarden zich na het eerste bod vrij snel weer terugtrokken. Zo werd het, op de verkoop van Locadia, het laten gaan van Adam Maher en de aankoop van Maximiliano Romero na, een volgens trainer Phillip Cocu te rustige winter, al denkt Brands daar ongetwijfeld anders over. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen