El Ahmadi wil een prijs: "Bekerwinst is de doelstelling"

1 februari 2018, 16:07

Feyenoord speelde woensdagavond voor de laatste prijs van dit seizoen. Dus was er opluchting bij aanvoerder Karim El Ahmadi dat zijn ploeg tegen PSV (2-0 winst) in de race bleef voor de KNVB Beker. "De mensen die zeiden dat dit voor ons de wedstrijd van het jaar was, hadden gelijk", vertelde hij.

Want in Europa is de rol van de Rotterdammers al volledig uitgespeeld, terwijl ook de titelstrijd voor de Rotterdammers gelopen koers is. "Het was een wedstrijd van nergens meer om spelen of wel nog meedoen om een prijs", wist El Ahmadi na de 2-0 overwinning op PSV in de mixed zone. "Daar had men gelijk. Er stond een aardige druk op, maar dat wisten we. Bij Feyenoord staat er namelijik altijd druk."

Ervaring

En dus is Feyenoord nog altijd in de race om voor het derde achtereenvolgende jaar een hoofdprijs te pakken. "De doelstelling is vanaf nu natuurlijk de bekerwinst", aldus El Ahmadi. "We hebben weer iets om naar toe te leven."

Toch heeft de captain de hoop op een plek achter koploper PSV in de Eredivisie ook nog niet opgegeven. Volgens hem is het verschil met Ajax nog overbrugbaar. "Naast de beker spelen we nog om de derde of misschien wel tweede plaats. Ja, daar geloof ik nog in, ondanks dat we te weinig punten hebben gehaald tot dusver. Dat weten we. Maar anders kun je er net zo goed mee stoppen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen