Feyenoord gooit contract Kramer in papierversnipperaar

1 februari 2018, 09:45

De transferperiode is gesloten, maar Michiel Kramer krijgt toch alle kans om een nieuwe club te vinden. Feyenoord maakt donderdag bekend dat de verbintenis van de spits is ontbonden. De 29-jarige aanvaller stond nog tot het einde van dit seizoen op de loonlijst in Rotterdam-Zuid, maar is nu dus op vrije voeten.

Volgens technisch directeur Martin van Geel is die beslissing de beste oplossing voor beide partijen. "Wij bedanken Michiel voor zijn inzet voor Feyenoord. Hij heeft met name in zijn eerste twee seizoenen absoluut zijn waarde bewezen voor Feyenoord en een aandeel gehad in de prijzen die we met de beker en het kampioenschap hebben gepakt. Gezien de huidige situatie is deze oplossing voor alle partijen het beste, zodat Michiel bij een andere club een nieuwe impuls kan geven aan zijn carrière."

Kramer streek in 2015 neer bij Feyenoord, dat hem toen overnam van ADO Den Haag. In zijn eerste seizoen kwam hij als basisspeler tot veertien goals en won hij met de club de KNVB Beker. Het jaar daarna was zijn inbreng echter beperkter, vanwege de komst van Nicolai Jørgensen. Dit seizoen kwam Kramer er helemaal niet meer aan te pas. Hij stond in de hiërarchie achter Jørgensen, Dylan Vente en nu ook Robin van Persie. Daarnaast hielp zijn gedrag hem ook niet. Kramer raakte in december in opspraak toen hij in de rust van de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo een broodje kroket at.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen