Gisteren gemist: Feyenoord klopt PSV, Beerens naar Vitesse

1 februari 2018, 00:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 31 januari.

Vitesse presenteert Beerens als opvolger van Rashica

Vitesse heeft snel gehandeld na het de transfer van Milot Rashica naar Werder Bremen. De Arnhemmers gaan in zee met Roy Beerens, die overkomt van Reading FC. De dertigjarige buitenspeler heeft voor 3,5 jaar getekend bij de nummer zes van de Eredivisie.

Bij PSG overbodige Moura voor 5,5 jaar naar Tottenham

In navolging van de andere Engelse topclubs heeft ook Tottenham Hotspur toegeslagen op de laatste dag van de transferwindow. De club uit Londen heeft Lucas Moura losgeweekt bij Paris Saint-Germain, waar zijn uitzicht speeltijd de laatste tijd klein was.

Feyenoord troeft in eigen huis PSV af in heerlijk bekerduel

Feyenoord heeft de halve finale van de KNVB Beker bereikt. In een prachtig duel rekende het in eigen huis met 2-0 met PSV af. De doelpunten vielen voor rust. Sam Larsson zette Feyenoord al na drie minuten op voorsprong. Tien minuten voor rust maakte Tonny Vilhena er 2-0 van. In de tweede helft werd, dankzij ingrijpen van de videoscheidsrechter, de 3-0 door Jørgensen afgekeurd. Dat hielp PSV, dat niet onderdeed voor Feyenoord, echter niet meer.

Lazio en Milan scoren niet in halve finale Coppa Italia

Waar Lazio afgelopen weekend in competitieverband nog met 2-1 verloor van AC Milan, kwam de ploeg in de Coppa Italia beter voor de dag. In de heenwedstrijd van de halve finale wist Lazio Milan in het San Siro op 0-0 te houden.

Tottenham verslaat Man United, winst voor Man City

De kraker tussen Tottenham Hotspur en Manchester United is woensdag in het voordeel van de de thuisploeg uitgevallen. The Spurs wonnen mede dankzij een wervelende start met 2-0. Ondertussen boekte Manchester City een ruime zege op West Bromwich Albion.

PEC Zwolle verrast met terughalen aanvaller Menig

PEC Zwolle heeft op de valreep een oude bekende in de armen gesloten. Buitenspeler Queensy Menig wordt het komende halfjaar gehuurd van FC Nantes, zo maakt de Eredivisie-club bekend.

Belangrijke uitslagen: 

AZ - PEC Zwolle 4-1

Feyenoord - PSV 2-0

Chelsea - Bournemouth 0-3

Manchester City - West Bromwich Albion 3-0

Tottenham Hotspur - Manchester United 2-0

AC Milan - Lazio Roma 0-0

Standard Luik - Club Brugge 4-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen