Sporting wint van Guimarães maar ziet Dost uitvallen

31 januari 2018, 23:55   Bijgewerkt: 1 februari 2018, 00:00

Sporting Portugal heeft woensdagavond op de valreep een zege geboekt op Vitoria de Guimarães. Door een treffer zes minuten voor tijd neemt de club voorlopig de koppositie over van FC Porto. Sporting kende wel een tegenvaller met het uitvallen van Bas Dost kort na rust.

Dost begon in de basis bij Sporting, maar raakte in de eerste helft na een duel geblesseerd. De spits had daarna last van zijn ribben en werd enige tijd behandeld, waarna hij toch verder besloot te spelen. Ook na rust stapte Dost weer op het veld, maar dat was slechts van korte duur. Al na een minuut liet de Nederlander zich vervangen.

Sporting leek vervolgens tegen puntenverlies aan te gaan lopen tegen Guimarães, want met nog tien minuten op de klok was de stand nog altijd 0-0. Zes minuten voor tijd maakte Jeremy Mathieu alsnog de openingstreffer voor de thuisploeg. Door de nipte zege gaat Sporting op de ranglijst weer over FC Porto heen. Die club heeft nog wel een wedstrijd minder gespeeld. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen