Tottenham verslaat Man United, winst voor Man City

31 januari 2018, 23:05

De kraker tussen Tottenham Hotspur en Manchester United is woensdag in het voordeel van de de thuisploeg uitgevallen. The Spurs wonnen mede dankzij een wervelende start met 2-0. Ondertussen boekte Manchester City een ruime zege op West Bromwich Albion.

Het duel tussen Tottenham Hotspur en Man United was pas elf seconden oud toen Christian Eriksen de trekker al overhaalde. De Deen kreeg de bal van Dele Alli en schoof raak in de verre hoek. Die goal is het op één na snelste doelpunt uit de Premier League-geschiedenis. Tottenham begon daardoor goed en sloeg binnen het eerste halfuur nogmaals toe. Een voorzet van Kieran Trippier werd door United-verdediger Phil Jones ongelukkig in het eigen doel gewerkt.

 

Er vond in de tweede helft overigens nog wel een opvallend moment plaats. Marouane Fellaini kwam in de 63ste minuut binnen de lijnen, maar werd zeven minuten later alweer gewisseld. Aan de uitslag veranderde dat niets: Tottenham hield de voorsprong vast. Het gat tussen Manchester United en Manchester City is daardoor opgelopen tot vijftien punten.

Want de blauwe ploeg uit Manchester wist woensdag wel te winnen. In eigen huis kende de koploper weinig problemen met West Bromwich Albion, dat afgelopen weekend nog in de FA Cup won bij Liverpool. Met aanwinst Aymeric Laporte in de basis, won City met 3-0. Fernandinho tekende na 19 minuten voor de 1-0, de andere goals werden gemaakt door Kevin De Bruyne en Sergio Agüero. Hun goals vielen in de 68ste en de 89ste minuut.

Overige uitslagen

Stoke City – Watford 0-0

Newcastle United – Burnley 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen