Lazio en Milan scoren niet in halve finale Coppa Italia

31 januari 2018, 22:55   Bijgewerkt: 31 januari 2018, 23:02

Waar Lazio afgelopen weekend in competitieverband nog met 2-1 verloor van AC Milan, kwam de ploeg in de Coppa Italia beter voor de dag. In de heenwedstrijd van de halve finale wist Lazio Milan in het San Siro op 0-0 te houden.

Bij Lazio begon Stefan de Vrij eens niet in de basis, de verdediger kreeg rust. De bezoekers noteerden na twintig minuten spelen de eerste kans van de wedstrijd. Gianluigi Donnarumma bracht echter redding op de poging van Ciro Immobile. Milan wist in de eerste helft nauwelijks iets te creëeren terwijl Lazio kort voor rust opnieuw een goede mogelijkheid kreeg. Ook Jordan Lukaku scoorde echter niet.

In de tweede helft hield Donnarumma Milan in de wedstrijd. De doelman verrichte een knappe redding op de kopbal van Immobile. Voor de thuisploeg was Patrick Cutrone er dichtbij, maar ook Lazio-doelman Thomas Strakosha stond goed opgesteld. Daardoor bleef het bij 0-0 en zullen de ploegen op 28 februari gaan uitmaken wie doorstoot naar de finale.