Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lazio en Milan scoren niet in halve finale Coppa Italia

Lazio en Milan scoren niet in halve finale Coppa Italia

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 januari 2018 – Waar Lazio afgelopen weekend in competitieverband nog met 2-1 verloor van AC Milan, kwam de ploeg in de Coppa Italia beter voor de dag. In de heenwedstrijd van de halve finale wist Lazio Milan in het San Siro op 0-0 te houden. 

Bij Lazio begon Stefan de Vrij eens niet in de basis, de verdediger kreeg rust. De bezoekers noteerden na twintig minuten spelen de eerste kans van de wedstrijd. Gianluigi Donnarumma bracht echter redding op de poging van Ciro Immobile. Milan wist in de eerste helft nauwelijks iets te creëeren terwijl Lazio kort voor rust opnieuw een goede mogelijkheid kreeg. Ook Jordan Lukaku scoorde echter niet.

In de tweede helft hield Donnarumma Milan in de wedstrijd. De doelman verrichte een knappe redding op de kopbal van Immobile. Voor de thuisploeg was Patrick Cutrone er dichtbij, maar ook Lazio-doelman Thomas Strakosha stond goed opgesteld. Daardoor bleef het bij 0-0 en zullen de ploegen op 28 februari gaan uitmaken wie doorstoot naar de finale.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd