Enevoldsen alweer weg bij NAC: "Het was kort maar krachtig"

31 januari 2018, 20:37

Thomas Enevoldsen, de man die tijdens de 0-2 zege op Feyenoord het tweede NAC Breda-doelpunt maakte, gaat alweer weg uit Brabant. De zomeraanwinst is met NAC ontbinding van zijn contract overeengekomen. Hij heeft een principeakkoord bereikt met een club uit het buitenland, meldt NAC.

De aanvaller kwam afgelopen zomer de selectie versterken bij NAC, maar kwam tot dusver niet verder dan 222 minuten. Hij scoorde één keer, tegen Feyenoord (0-2). Technisch directeur Hans Smulders vindt een vertrek de beste oplossing. "Het is altijd de afspraak met Thomas geweest dat hij, indien hij niet genoeg minuten kon maken bij NAC, tussentijds zou mogen vertrekken bij een mooie aanbieding. Zo'n aanbieding heeft hij gehad deze winter. Wij wensen hem veel geluk in zijn verdere carrière."

De dertigjarige Deen heeft ondanks zijn korte periode genoten van zijn tijd bij NAC. "Mijn tijd bij NAC was kort, maar krachtig. Ik ben fysiek nog topfit en wil het maximale halen uit de drie tot vijf jaar die ik nog kan voetballen. Daar wil ik van genieten zolang ik kan. Ik zal de supporters van NAC echter nooit vergeten. Dit is oprecht het beste publiek waar ik ooit voor heb gespeeld. Ongeacht het resultaat of de moeilijke periode waarin NAC zit, blijven ze altijd achter de ploeg staan. Dat maakt NAC een hele speciale club om voor te voetballen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen