Eghan naar Telstar, Cambuur zwaait overbodige Smeets uit

31 januari 2018, 18:18

Daags na het vertrek van Mohammed Osman naar Heracles Almelo, heeft Telstar een opvolger voor de vertrokken smaakmaker gepresenteerd. De club gaat in zee met Shadrach Eghan, die tot het einde van het seizoen gehuurd wordt van Go Ahead Eagles.

De 23-jarige middenvelder begon afgelopen zomer aan zijn avontuur in Deventer, maar dat werd geen succes. Hij kwam in het eerste halfjaar niet verder dan zes optredens. Toch is Telstar overtuigd van de kwaliteiten van de middenvelder, laat technisch directeur Piet Buter weten. "Met het vertrek van Mohammed zijn wij meteen om tafel gegaan om een opvolger te zoeken. Wij zijn er van overtuigd dat Shadrach het in zich heeft om van grote waarde te zijn. Zijn kwaliteiten, maar ook zijn ervaring, maken het dat wij erg content zijn".

Cambuur laat Smeets gaan

SC Cambuur neemt afscheid van Bryan Smeets, wiens contract in Leeuwarden in de papierversnipperaar is beland. De oud-speler van De Graafschap speelde in de eerste seizoenshelft tien keer voor Cambuur en kan nu een nieuwe werkgever gaan zoeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen