Cambuur huurt middenvelder Crowley van Willem II

31 januari 2018, 13:40

Naast een nieuwe coach, René Hake, heeft SC Cambuur woensdag ook een nieuwe speler vastgelegd. De Jupiler League-club uit Leeuwarden huurt Daniel Crowley voor de rest van het seizoen van Willem II.

Crowley speelde in zijn jeugd voor Arsenal, maar daar kwam hij in het eerste elftal niet verder dan een aantal wedstrijden in de voorbereiding. De Londenaren verhuurden de 20-jarige middenvelder vorig seizoen aan Go Ahead Eagles. Afgelopen zomer nam Willem II Crowley definitief over van de Engelse topclub. Voor de Tilburgers speelde de Engelsman tot dusver twaalf wedstrijden. "Daniel is een type speler die we nog niet hebben in onze huidige selectie. Hij brengt de creativiteit die het team goed kan gebruiken", zegt Foeke Booy, de technisch directeur van Cambuur, op de clubwebsite over Crowley.

Er was ook minder goed nieuws voor Cambuur: Nigel Robertha liep dinsdag tijdens het bekerduel met FC Twente (3-1 verlies) een scheurtje in zijn bovenbeenspier op. De aanvaller is naar verwachting zes weken uitgeschakeld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen