Bayern maakt nog geen werk van contractverlenging Robben

31 januari 2018, 12:05

Als het aan Uli Hoeneß ligt, blijft de toekomst van Arjen Robben en daarmee van de tandem 'Robbery' bij FC Bayern München nog enige tijd ongewis. Het boegbeeld van de Zuid-Duitse club heeft in gesprek met de Duitse krant TZ aangegeven een beslissing over de twee sterren uit te stellen tot april of mei. Beide spelers zijn na afloop van dit seizoen transfervrij.

"Er is nog geen beslissing genomen, ik ga er van uit dat dit in april of mei zal gebeuren", verduidelijkt Hoeneß zijn eerdere stellingname. Mocht het Bayern-tijdperk er na dit seizoen voor één van beide vleugelspelers op zitten, heeft Hoeneß in elk geval al wel een opvolger in gedachten. "Serge Gnabry heeft een zeer goede indruk op mij gemaakt. Ik ben er van overtuigd dat hij na dit seizoen terugkeert bij FC Bayern."

Waar de clubleiding nog geen werk maakt van de contracten van Robben en Ribéry, wil Hoeneß de huidige succestrainer Jupp Heynckes wel langer aan de club binden. Volgens hem zal het bestuur met een charme-offensief komen om Heynckes te overtuigen, maar moet dit wel binnen de perken blijven. "We zullen inderdaad proberen om Jupp te charmeren. Maar als ik naakt voor hem ga staan, heeft dat waarschijnlijk weinig effect", sluit Hoeneß met een knipoog af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen