'Willem II stalt Crowley voor half jaar bij SC Cambuur'

31 januari 2018, 11:10

Het in januari toch al actieve Willem II heeft op de slotdag van de transferperiode Daniel Crowley ondergebracht bij SC Cambuur. De middenvelder vertrekt volgens Omroep Brabant en Voetbal International voor een half jaar op huurbasis naar de club uit Leeuwarden. De laatste details moeten vandaag (woensdag) nog wel worden afgehandeld.

Crowley kwam bij Willem II afgelopen zomer over van Arsenal, maar kon in Tilburg slechts weinig potten breken. Zo kwam hij in de eerste seizoenshelft tot maar tien relatief anonieme optredens, waarvan maar liefst zeven maal als invaller. Vorig seizoen werd Crowley door The Gunners ook al verhuurd aan Go Ahead Eagles.

Crowley is na het vertrek van Marvin Peersman naar Hapoel Tel Aviv pas de eerste aanwinst van Cambuur op de winterse tranfermarkt. De Leeuwarders maakten vandaag (woensdag) met René Hake wel de nieuwe trainer bekend. Handelspartner Willem II is daarentegen ietwat bedrijviger. Zo huurden de Tilburgers eerder al Thomas Meissner van ADO Den Haag en lijkt ook een contract van Eyong Enoh in de maak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen