'Buijs en Spijkerman als beoogd trainersduo FC Groningen'

31 januari 2018, 10:07

Na het aangekondigde vertrek van Ernest Faber en enkele assistenten oriënteert FC Groningen zich op een nieuwe technische staf. Danny Buijs lijkt daarbij op polepostion te staan om als nieuwe hoofdtrainer door het leven te gaan en moet volgens het Dagblad van het Noorden een opmerkelijke assistent krijgen: Hennie Spijkerman.

Spijkerman werd recentelijk, net als Marcel Keizer en Dennis Bergkamp, nog aan de kant gezet door Ajax. Technisch manager Ron Jans zou bij FC Groningen echter een tegenpool voor de beoogde hoofdtrainer Buijs zoeken. Spijkerman voldoet karakterologisch precies aan dit ideaalplaatje, al kwamen ook Joop Gall en de naar Cambuur vertrokken René Hake voor deze rol in aanmerking.

Wat betreft de hoofdtrainer zou de leiding van FC Groningen intussen de eerste gesprekken voeren met de voormalig speler en publiekslieveling bij de Trots van het Noorden. De inmiddels 35-jarige Buijs is als oefenmeester momenteel nog actief bij Kozakken Boys. De voormalige middenvelder kan de stap naar boven maken en zou naar verluidt 'meerdere opties' in het betaalde voetbal hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen