Schilder kan leven met verlies: "Twente verdiende te winnen"

31 januari 2018, 09:04

Na een toch al prima bekertoernooi mocht SC Cambuur ruim een uur dromen van een nieuwe stunt. De nummer elf van de Jupiler League kreeg de Grolsch Veste door een 0-1 voorsprong lange tijd stil, maar trok na de wervelwinden van Oussama Assaidi en vooral Adam Maher alsnog aan het kortste eind.

Cambuur-aanvoerder Robert Schilder kan echter prima leven met de uitschakeling. "Uiteindelijk was het niet goed genoeg om door te gaan. Met een beetje geluk kun je het misschien nog redden, maar FC Twente heeft gewoon verdiend gewonnen", luidde zijn analyse tegenover Fox Sports. "Zij hebben meerdere creatieve jongens die het verschil kunnen maken en dat zag je in deze wedstrijd ook."

Ondanks dat het avontuur gisteren (dinsdag) in Enschede eindigde, kijkt Schilder wel terug op een succesvol bekertoernooi. "Het is hartstikke mooi, we zijn natuurlijk weer ver gekomen. Bovendien zijn dit wel de wedstrijden waar je het voor doet. Spelen in zo'n mooi stadion is voor iedereen weer een schitterende ervaring."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen