'Bolton Wanderers maakt serieus werk van komst Kramer'

31 januari 2018, 07:33

Lange tijd leek Michiel Kramer zijn carrière 'gewoon' in Nederland te vervolgen, maar aan het eind van deze transferperiode lijkt Engeland de meest waarschijnlijke bestemming voor de Feyenoord-spits. Bolton Wanderers, de huidige nummer twintig van de Engelse Championship, zou volgens Voetbal International 'serieuze interesse' hebben in de lange spits.

Kramer zit bij zijn huidige werkgever Feyenoord al langere tijd op een dwaalspoor, maar raakte definitief uit de gratie door het inmiddels befaamde 'broodje kroket-incident'. Beide partijen stuurden nadien aan op een tussentijds vertrek. Op de Nederlandse velden leken Sparta, NAC Breda en zijn oude club ADO Den Haag allen uitkomst te kunnen bieden.

De Kasteelheren van Dick Advocaat gingen echter voor Fred Friday, terwijl Mitchell Te Vrede de offensieve problemen bij NAC moet gaan oplossen. Aangezien Bolton dit seizoen eveneens met grote offensieve problemen kampt, de ploeg scoorde vooralsnog maar 26 keer in 28 duels, zou de inmiddels 29-jarige Kramer alsnog nieuw onderdak kunnen vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen