Gisteren gemist: transfer Younes van de baan, bekerzege Twente

31 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 31 januari.

Vitesse raakt smaakmaker Rashica kwijt aan Werder Bremen

Milot Rashica maakt de overstap van Vitesse naar Werder Bremen. De Duitse club maakt dinsdagavond melding van de aanstaande overgang van de aanvaller. Het contract is nog niet getekend, maar Werder Bremen verwacht dat het snel rond komt.

Zaakwaarnemer Younes bevestigt: transfer pas in zomer

De overgang van Amin Younes naar Napoli leek zo goed als rond, maar de transfer lijkt nu pas na de zomer plaats te gaan vinden. Vanwege persoonlijke omstandigheden is een directe transfer van de Duits international van de baan, zo laat zijn zaakwaarnemer Nicola Innocentin weten.

Maher en Assaidi leiden Twente na rust langs Cambuur

FC Twente is de eerste ploeg die zich in de halve finale van de KNVB Beker mag melden. Na een achterstand tegen SC Cambuur bij rust namen Adam Maher en Oussama Assaidi de Tukkers bij de hand en boog het duo de achterstand om tot een 3-1 overwinning.

Swansea wint verrassend van Arsenal, zege Liverpool

Arsenal heeft dinsdagavond een pijnlijke nederlaag geleden. Op bezoek bij Swansea City gaf de ploeg van Arsene Wenger een voorsprong uit handen en ging uiteindelijk met 3-1 onderuit. Daardoor zakt Arsenal naar de zesde plek in de Premier League. Liverpool deed wel goede zaken en won met 0-3 van Huddersfield Town.

Juventus dankzij Buffon en Higuaín op weg naar finale

Juventus heeft dinsdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de heenwedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia. Op bezoek bij Atalanta werd met 0-1 gewonnen. Voor Hans Hateboer en Marten de Roon lijkt het daarom een lastig verhaal te gaan worden om zich met Atalanta te plaatsen voor de bekerfinale.

Belangrijke uitslagen:

FC Twente - SC Cambuur 3-1

Swansea City - Arsenal 3-1

Huddersfield Town - Liverpool 0-3

Atalanta - Juventus 0-1

Stade Rennes - PSG 2-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen