Hulshoff spreekt van terechte nederlaag Cambuur

30 januari 2018, 23:46   Bijgewerkt: 31 januari 2018, 00:00

SC Cambuur verloor dinsdagavond in de kwartfinale van de KNVB Beker met 3-1 van FC Twente. Interim-trainer Sipke Hulshoff stelde na afloop dat zijn ploeg terecht onderuit ging. Bij hem overheerste dan ook vooral een trots gevoel ondanks de uitschakeling.

"Al met al denk ik dat dit een zeer terechte nederlaag is. Spelers als Maher en Assaidi maakten een heel groot verschil tussen beide teams", begint Hulshoff tegenover FOX Sports. "Natuurlijk is het zuur als je door twee vrije trappen op achterstand komt. Maar over de gehele wedstrijd gezien is Twente de terechte winnaar. Of het een terechte penalty voor FC Twente was? Ja ik vond van wel."

Ondanks de uitschakeling was Hulshoff vooral trots op zijn team. "We hebben er alles aan gedaan om deze wedstrijd te winnen. Het is wel zuur, we wilden graag die halve finale halen, maar Twente was een maatje te groot", stelt de interim-coach, die niet weet wanneer Cambuur de nieuwe trainer aankondigt. "Ik weet dat de club ermee bezig is, maar ze zullen het vanzelf aankondigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen