Hulshoff spreekt van terechte nederlaag Cambuur

Hulshoff spreekt van terechte nederlaag Cambuur

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 januari 2018 – SC Cambuur verloor dinsdagavond in de kwartfinale van de KNVB Beker met 3-1 van FC Twente. Interim-trainer Sipke Hulshoff stelde na afloop dat zijn ploeg terecht onderuit ging. Bij hem overheerste dan ook vooral een trots gevoel ondanks de uitschakeling.

"Al met al denk ik dat dit een zeer terechte nederlaag is. Spelers als Maher en Assaidi maakten een heel groot verschil tussen beide teams", begint Hulshoff tegenover FOX Sports. "Natuurlijk is het zuur als je door twee vrije trappen op achterstand komt. Maar over de gehele wedstrijd gezien is Twente de terechte winnaar. Of het een terechte penalty voor FC Twente was? Ja ik vond van wel."

Ondanks de uitschakeling was Hulshoff vooral trots op zijn team. "We hebben er alles aan gedaan om deze wedstrijd te winnen. Het is wel zuur, we wilden graag die halve finale halen, maar Twente was een maatje te groot", stelt de interim-coach, die niet weet wanneer Cambuur de nieuwe trainer aankondigt. "Ik weet dat de club ermee bezig is, maar ze zullen het vanzelf aankondigen."Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd