Juventus dankzij Buffon en Higuaín op weg naar finale

30 januari 2018, 22:53   Bijgewerkt: 30 januari 2018, 23:00

Juventus heeft dinsdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de heenwedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia. Op bezoek bij Atalanta werd met 0-1 gewonnen. Voor Hans Hateboer en Marten de Roon lijkt het daarom een lastig verhaal te gaan worden om zich met Atalanta te plaatsen voor de bekerfinale.

Juventus kende een bijzonder goede start en kwam al na drie minuten op voorsprong. Sami Khedira stuurde Gonzalo Higuaín weg en de spits tekende vervolgens voor de openingstreffer. Na 25 minuten kreeg Atalanta een strafschop toegwezen na inmenging van de videoscheidsrechter. De arbitrage zag namelijk in eerste instantie de handsbal van handsbal van Medhi Benatia over het hoofd. Papu Gómez zag vervolgens hoe Gianluigi Buffon redding bracht op zijn penalty.

Atalanta was na rust de ploeg die de meeste kansen wist te noteren. De grootste was kort voor tijd voor Josip Ilicic. Ook nu wist Buffon, die zijn rentree maakte na een spierblessure, zich te onderscheiden met een knappe redding. Door de 0-1 zege heeft Juventus een uitstekende uitgangspositie voor de return op 28 februari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen