Twente versterkt zich met international Michaël Maria

30 januari 2018, 13:07

FC Twente heeft zich per direct versterkt met Michaël Maria. De verdediger annex middenvelder die eerder onder Gertjan Verbeek speelde bij Bochum tekent een contract tot het einde van dit seizoen in Enschede, met de optie voor nog één jaar. Hij komt over van het Duitse Erzgebirge Aue.

Dat maken de Tukkers bekend via de officiële kanalen. "FC Twente is een prachtige club. Ik zie het als een hele mooie uitdaging om voor FC Twente te gaan spelen", vertelt de aanwinst. "Ik wil dit halve jaar strijden voor overwinningen voor mezelf en natuurlijk voor de ploeg. Ik verheug me erop om weer met Verbeek te mogen werken, ik hou van zijn directheid. Hij is het ook die me ooit heeft laten debuteren als prof bij Bochum."

De elfvoudig international van Curaçao speelde in de jeugd voor PSV en Vitesse, alvorens hij naar Duitsland verkaste. Daar begon hij bij VfL Bochem en kwam uiteindelijk terecht bij FC Erzgebirge Aue. Daar speelde hij echter amper. "Met het toevoegen van Michaël aan de selectie, hebben we in de tweede seizoenshelft een extra optie aan de linkerkant. Gertjan heeft in het verleden met hem gewerkt en kent hem goed. Michael krijgt bij FC Twente de kans om zich te bewijzen", aldus Jan van Halst op de site. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen